Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

sâmbătă, 21 august 2010

Si-a zburat creierii

Un militar din Barlad si-a zburat creierii cu arma din dotare! Motivul este invaluit in mister .
Militarul avea 30 de ani si s-a impuscat in timpul serviciului, sambata dimineata. El a murit la scurt timp, la Spitalul de Urgenta din Barlad.

Militarul a fost gasit in camera de garda a unitatii de catre un coleg, care a auzit impuscatura.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, starea tanarului subofiter era foarte grava in momentul in care ambulanta a ajuns la unitatea militara.

"La ora 4.11, am primit un apel la numarul de urgenta 112 prin care ni se solicita interventia in cazul unui subofiter care se impuscase. in momentul in care am ajuns la locul solicitarii, am constatat ca subofiterul Liviu Rotaru, in varsta de 30 de ani, avea o plaga impuscata la nivelul tamplei, starea lui fiind foarte grava", a declarat Doina Spiru, asistent sef in cadrul SAJ Vaslui.

Angajat pe baza de contract la UM 01411 Barlad, sergentul Liviu Rotaru era seful garzii in momentul producerii tragediei si raspundea de toate santinelele care pazeau unitatea militara pe schimbul lui.

Pistolul gasit langa subofiter, din dotare, era de calibru 9 mm.

Politistii vasluieni nu au putut da informatii despre motivul care l-ar fi determinat pe subofiter sa se sinucida, insa anchetatorii nu exclud cauze de ordin familial.

Parchetul Judecatoriei Barlad si Politia din municipiu au declansat o ancheta, pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc incidentul.
Sursa crimetime.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu